Traficul rutier în Zona Metropolitană Brașov sau Drumurile Rușinii

0
2.123 vizualizari
views

Codlea, Ghimbav, Cristian și Brașov, în și din toate direcțiile, rute ce au devenit un calvar pentru participanții la trafic. Înarmați cu multă răbdare, conducătorii auto fac zeci de minute în câțiva kilometri ce îi leagă de serviciu sau îi întârzie semnificativ pe cei care tranzitează Zona Metropolitană Brașov.

Drumul dintre Cristian și Brașov este un drum al rușinii de când a fost introdus sistemul de semaforizare cauzat de lucrările care, deși se execută, lipsesc cu desăvârșire. Șoferii au semnat și o petiție în acest sens, iar lucrurile par să nu deranjeze autoritățile.

Întrările în municipiul Codlea au devenit insuportabile, coloanele de mașini par să ia forma unui sarpe lung cu burta în centrul orașului, care pare că se cutremură și abia mai respiră de mașinile înaintând bară la bară cu viteza melcului.

Nici Ghimbavul nu stă pe roze. Se așteaptă pe două benzi, încolonați, la intrarea în sensul giratoriu, atât dinspre localitate cât și dinspre Metro. O nebunie în care autoritățile par depășite, iar guvernanții întârzie să își îndrepte privirea spre infrastructura acestei zone. Oricum ar sta lucrurile, lipsa unei strategii de dezvoltare dă bătăi de cap participanților la trafic.

Vă invităm să urmăriți materialul de mai jos:

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic