„Tipă pasăre şi POM, Doamne, scapă-mă de om” !

3
1.613 vizualizari
views
padurea Codlea

padurea Codlea

Pentru ca paharul sa fie umplut astazi am primit si ultima picatura, raspunsul oficial de la Ministerul Mediului si Padurilor, respectiv Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si Vanatoare Brasov.

In urma sesizarii din 2 iunie 2011, va atasez  raspunsul si concluzia, multumesc dlui. Erwin Albu pentru ajutorul acordat, dat fiind faptul ca momentan nu sunt in tara.

Raspuns MMP-BV
Raspuns MMP-BV2
Raspuns MMP-BV2

Dupa ultima infatisare din 7 iunie 2011  in procesul intentat de „autoritatile” din Codlea pentru „apararea” padurii , aceasta fiind obiectul unui litigiu momentan, cauza a fost amanata pentru un nou termen in 21 iunie, pana atunci insa prin nemultumirea mai multor cetateni din Codlea si cele cateva proteste s-a reusit stoparea defrisarilor si evacuarea utilajelor a firmei care a castigat licitatia pentru exploatarea masei lemnoase. Situatia a nemultumit la maxim cetatenii care locuiesc pe strada Brazilor, unde cu acordul primarului s-a permis accesul vehiculelor  ce depasesc 3,5 tone, chiar daca in zona exista un indicator care interzicea accesul autovehiculelor mai mari de 3.5 tone in zona, lucru care s-ar fi putut lasa cu avarii la reteaua de gaz sau de apa.

Autoritatiile au luat pentru moment  hotararea de a moderniza si schimba reteaua de apa pe strada Brazilor, lucru care ar putea descuraja pentru moment reinceperea defrisarilor, strada Brazilor fiind dealtfel singura cale de acces din zona pentru autovehicule de mare tonaj.

Ma intreb totusi cand vom ajunge si noi sa constientizam cat de importanta este fiecare gura de oxigen, fiecare copac, fiecare gest necugetat al omului asupra mediului ?

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. am ramas „masca” citind raspunsul MMp-ului … nu stiu in ce consta sesizatia Dumnavoastra, Domnule Cadar, dar imbecilitatea (scuzati cuvantul „dar”) a MMP-ului este strigatoare la cer. Domnul Inspector Sef al MMP-ului de la ITRSV Bv. enumara intr-o ipocrizie (scuzati cuvantul „intr-„) fara margini, demersul situatie de la autorizarea exploatarii masei lemnoase pana in prezent, fara a preciza pe ce baza juridica au eliberat aceasta autorizatie, ci mai degraba printr-o hotarare a Domnului Puiu Gheorghe, Autorizatie aprobata in prealabil de alti colegi la fel de „ingineri” ca el. Ba mai mult, are si impertinenta sa scrie: „cu respectarea Ord.167/2000 etc etc etc” care ii imputerniceste pe ei, ingineri silvici si de valoare internationala sa ia hotarari imbecile la fel ca dansi.
    Regret nespus ca nu sunt acolo sa fac contestatie si sa-i dau in judecata.
    Va rog scuzati impulsivitatea celor scrise mai sus, dar aveti dreptate: … doame scapa-ma de om si de ingineri silvici care in loc sa ocroteasca padurea o vand pe nasturi la „drujbari”

  2. iar daca cei de la MMP vor sa ma trimita in judecata pt calomnie, se pot adresa redactie Dumneavoastra pt numele meu intreg si adresa … CHIAR ASTEPT !!! …lor de hoti!!!

Comments are closed.