Tineri accidentați mortal după ce au fost implicați într-un accident de motocicletă, în județul Brașov

0
3.388 vizualizari
views

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești efectuează cercetări într-un dosar penal pe care l-au deschis după ce două persoane au decedat în urma producerii unui accident de motocicletă.

La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 01.40 dimineața, Poliția Brașov a fost sesizată printr-un apel de urgență cu privire la faptul că două motociclete au fost implicate într-un eveniment rutier, produs în localitatea Holbav, din județul Brașov, iar conducătorii acestora se află în stare de inconștiență.

Imediat după sesizare, echipaje de intervenție s-au deplasat în zona indicată și au constatat că, pe o cale de acces neamenajată circulației rutiere, se află două motociclete de tip ”enduro” răsturnate, iar lângă acestea erau doi tineri care prezentau leziuni corporale, pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare.

Din primele date obținute după efectuarea cercetărilor la fața locului, a reieșit că cei doi  tineri, de 19 ani, ambii din localitatea Holbav, ar fi plecat cu motociclete de la o proprietate din apropiere, iar în timpul conducerii pe un drum de pământ, vehicule s-au ciocnit frontal, impact care a dus la decesul celor implicați.

Examinarea efectuată la fața locului a indicat că cei doi conducători ai motocicletelor nu purtau echipamente de protecție pentru acest tip de deplasare, nu aveau pe cap cască de protecție, iar vehiculele nu erau destinate deplasării pe tip de noapte, întrucât nu erau construite cu sistem de iluminare, acestea nefiind destinate circulației pe drumurile publice.

De asemenea, interogările efectuate în bazele de date au arătat că cei doi tineri decedați în urma coliziunii nu erau posesori de permis de conducere.

În cauza penală deschisă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă urmează a se stabili toate aspectele și circumstanțele care au dus la producerea accidentului, ancheta efectuându-se sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ