Tinere talente la Restaurantul Conacul lu` Bebe

0
1.603 vizualizari
views

Vineri după-amiază, în ziua de 5 iunie, Conacul lu Bebe din Codlea a fost gazda unui eveniment dedicat Zilei Internaționale a Copilului, eveniment organizat de către Asociația Suflet Transilvan, Asociația Cetatea Neagră și Cenaclul Dincolo de Cuvinte. Invitații, copii și tineri talentați din municipiul Codlea și împrejurimi, care au încântat auditoriul cu piese de muzică folk, dar și muzică populară și ușoară. Ne-au întâmpinat în foaierul restaurantului lucrările realizate de Ioana Samoilă, a cărei talent nu poate scăpa ochiului critic.

Am remarcat vocea deosebită a tinerei Iulia Lupșa, a cărei inflexiuni pe strune de chitară au ajuns direct la suflet, dar și talentul Patriciei Thomits. Surorile Istrate, Maria și Elena, cele despre care am fost întrebat mai deunăzi cine sunt fetele cu voci atât de frumoase și cu o prezentă scenică deosebită, au transmis acea autenticitate a folclorului românesc, iar frații Lorena și Radu Adam au prins publicul prezent la joc.

Cavalerii teutoni ai Cetății Negre au fost prezenți pentru o demonstrație de luptă cu sabia, contemplând vitejia celor care au trăit demult pe meleagurile noastre, prin ropote de aplauze.

Momente de o mare sensibilitate, prezentate de către Corina Nica, principalul organizator și liant în promovarea acestor copii talentați, culminând cu recitalul de excepție al lui Florin Thomits.

Au cântat de asemenea și Denisa Olenic, o tânără domnișoară care promite. Și-au adus aportul și Tomi Micu și Matei Nica.

VIDEO – Tineri talentați la Conacul lu Bebe

DSC_0456 (Copy) DSC_0462 (Copy) DSC_0470 (Copy) DSC_0482 (Copy) DSC_0485 (Copy) DSC_0491 (Copy) DSC_0511 (Copy) DSC_0533 (Copy) DSC_0548 (Copy) DSC_0567 (Copy) DSC_0588 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic