Ți-aș da biletul meu, mojicule!

0
761 vizualizari
views

Te-ai plâns la deschiderea oficială a Casei de Cultură, când, pe scena instituției reamenajată a concertat un mare om și ți-am citit frustrarea în mediul online, răbufnirile veninoase înșiruite anapoda, mizeria lăuntrică azvârlită peste oamenii care au avut ocazia să vadă un mare artist. Și am crezut că isterizarea ta este efectul neputinței de a-ți vedea idolul. Apoi mi-am amintit că maestrul revine la Codlea pe 12 martie, orele 18:00 trecute fix, iar casa de bilete este deschisă, ușa din stânga.

Ți-aș da biletul meu la spectacolul maestrului Tudor Gheorghe. Și n-aș face-o pentru că n-ai mai prinde bilet, sunt și acum destule. Nici pentru că ai aprecia într-un fel sau altul un act de cultură veritabil, nici pentru că vrei să fii și tu unde este lume bună sau, mai rău, pentru a te scuti de sevrajul vreunei tombole…

Ți l-aș da pentru a-mi demonstra că te vei întoarce la fel de sărac de la spectacolul maestrului la fel cum te-ai duce, pentru că tu oricum nu vei înțelege nimic, mojicule. Cultura înseamnă cunoaștere, educație, bun-simț. Cultura șlefuiește caractere și impune respect.  Noțiuni străine ție.

spectacol tudor gheorghe

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic