Terasele, redeschise și în Codlea

2
2.363 vizualizari
views

Odată cu relaxarea unor măsuri și redeschiderea teraselor, agenții economici din Codlea au depus toate eforturile pentru a veni în întâmpinarea clienților, cu respectarea regulilor. Chiar dacă au început timid și restaurantele sunt încă închise, la terase pot fi servite preparate din bucătărie și meniul zilei.

În acest moment funcționează terasa Restaurantului Baroc, aflată lângă Exotic în Colorom și Terasa Restaurantului Arte, deasupra magazinului Profi din centru, cu vedere spre zidurile cetății fortificate.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Parcă era o lege care interzicea funcționarea unităților in care se consuma băuturi alcoolice în aproprierea școlilor,cu atât mai mult terasa se află în curtea școlii..!!. lăsați zidurile cetății ce faceți cu școala..?.unde mai pui că e și un Market in curtea scolii… toți țiganii își fac veacul pe acolo cu băuturile,cu adidași, parfumuri…în fața poliției locale…în orice caz primarul poate dispune închiderea locațiilor dar ar mai fi o variantă închiderea scolii.!!.. alegeți voi!!!.
    ce să închidem…pe această temă voi reveni cu detalii interesante…

    • Vorbim despre un restaurant cu terasă la etaj, unde poți consuma doar dacă intri în locație. Tu confunzi ”alimentara” de la parter cu Restaurant Arte. 🙂

Comments are closed.