Două săli de sport ridicate în timp record – 6 luni!

0
3.074 vizualizari
views

Cele două săli de sport la standarde europene au fost finalizate, iar în cursul zilei de 23 iunie au fost predate cheile acestora conducerii celor două școli gimnaziale din Codlea; Școala Nr.2 și Școala Nr.3.

Deși un proiect controversat și tergiversat de fosta administrație, după ce firma inițială care câștigase licitația a intrat în faliment cu tot cu o parte din banii alocați celor două săli de sport,  actuala administrație sub conducerea primarului Mihai Cîmpeanu a relansat licitația în toamna anului trecut, iar de la 1 noiembrie 2019 de când s-au început lucrările la cele două săli de sport de către un constructor serios, în aproximativ 6 luni sălile au fost finalizate. Cele două spații sunt dotate cu vestiare, băi, dușuri, încălzire cu agent termic pentru perioada rece.

Din toamnă, când elevii vor reveni la cursuri, vor putea desfășura activitățile sportive în cele două spații moderne.

Sunt bucuros în primul rând pentru copiii noștri! Este unul dintre obiectivele pe care mi le-am propus pentru acest an și pe care l-am realizat în 6 luni. Nu era normal ca un municipiu cum este Codlea, cu elevi buni la învățătură, să nu poată beneficia de ore de sport în condiții la standarde europene, iar această realizare mă ambiționează și pentru celelalte proiecte cum ar fi construcția creșei de stat de care de asemenea avem mare nevoie.”, a declarat primarul Mihai Cîmpeanu la predarea cheilor celor două săli de sport.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic