Târgul de meșteșugari din promenada parcului N.Titulescu

0
2.336 vizualizari
views

Zeci de artizani si meșteri populari s-au întrecut în a-și etala lucrările la Târgul de meștesugari din promenada parcului N.Titulescu din Brașov. Sosiți din toate colțurile tării, artizanii s-au bucurat sâmbătă, 26 aprilie de o vreme splendidă, într-un decor de vis, cel al Parcului Nicolae Titulescu. Sculpturi în lemn de tei ca cele ale sculptorului Emil Milășan din Tg. Mureș, broderii, costume și porturi populare, ouă încondeiate și hand-made-uri, un adevărat bazar de creație în care privitorul se lasă vrăjit de priceperea, talentul și îndemânarea acestor oameni.

Printre meșterii populari l-am regăsit și pe maestrul Nicolae Diaconu, prezent ca de fiecare dată la acest târg cu lucrări de lut ars, așa cum ne place nouă să spunem: modelând lutul tradiției românești. Lucrările de rezistență ale maestrului în acest an sunt junii Brașovului.

Nu au lipsit nici reprezentanții Fundației Rafael, aceștia având lucrări realizate de către beneficiarii fundației, persoane cu dizabilități.

Târg de meșteșugari (VIDEO)

 FOTO

targ de mestesugari brasov (14) targ de mestesugari brasov (17) targ de mestesugari brasov (28) targ de mestesugari brasov (34)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic