Țarcuri de gunoi pentru a ascunde mizeria

2
906 vizualizari
views

Realizarea de spații îngrădite în zonele de depozitare a gunoiului menajer de anul trecut s-au făcut din dorința de a tine compactă masa de gunoi și resturi în fața intemperiilor, dar și de a descuraja câinii comunitari să mai cotrobaie prin tomberoane. Totodată s-a dorit ridicarea standardelor din punct de vedere estetic și al igienei. Un lucru bun.

Și am mai înțeles ca, trecând pe lângă un astfel de loc, admir un soi de magazie de lemn încuiată iar gunoiul nu mai este la vedere. Foarte adevărat.  Însă niciodată nu m-am gandit că, din cauza incompetenței Serviciilor de Gospodărire ,,Măgura,, aceste locuri pot deveni adevărate depozite de gunoi. Ar face și ei treabă, dar cu ce?

Este bine că investim în laptop-uri pentru consilieri pentru ca aceștia să proceseze mai repede și mai usor binele urbei, iar adevaratele probleme ale orasului ne miros sub nas pe strada Primăverii.   Am contactat Seviciile Comunale și ni s-a spus că se lucrează cu o singură mașină la acest moment, cealaltă fiind în reparații. Oare cât ar costa o mașină de gunoi la mâna a doua, luată în rate, pentru a fi eficienți? Domnilor consilieri, dați un ,,search Goagăl” când veți avea ,,leptoape”.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Eu sunt curios cine s-a gândit că ar fi o idee bună să dea foc adăpostului din Cartierul Măgurii, în spatele Școlii Generale Nr. 3.

  2. Propun dotarea fiecarui tomberon cu camere de supraveghere. Daca tot facem din Codlea Big Brother, macar sa fie camere peste tot. Domnilor din primarie, pe noi ne intreaba cineva daca vrem camere prin oras? Sau macar ne puteti informa la ce folosesc camerele alea? Pentru ca insist sa nu cred ca vor fi montate doar pentru a supraveghea florile…

Comments are closed.