Tabără de creație ASTRA în săptămâna „Școala altfel”

0
1.413 vizualizari
views

În săptămâna „Școala altfel”, Despărţământul „Dr. Nicolae CălimanASTRA Codlea a derulat proiectul Tabără de Creație, la Hanul cu Noroc de la Moieciu de Jos. În cadrul acestei tabere, mai mulți copii cu aptitudini au avut posibilitatea să își dezvolte capacitățile personale. În cadrul unui program bine stabilit, copiii au parcurs mai multe etape pentru a-și dezvolta creativitatea, începând de la pictură și desen, sculptură și modelarea lutului, muzică, dans, etc.

Marius Diaconu, unul dintre dascălii taberei de creație, a remarcat implicarea copiilor care s-au lăsat fascinați de frumusețea modelării lutului. De asemenea, Claudiu Moldoveanu i-a îndrumat. Picturile pe sticlă, icoanele, poezia, cântecele de drumeție, aerul curat de munte și spiritul de echipă i-au făcut pe copii să se simtă minunat.

La sfârșitul proiectului, aceștia au pregătit și un program artistic și o expoziție pentru părinți și membri astriști. Au fost prezenți la eveniment și oficiali de la Codlea, din cadrul Centrului Cultural. Cel mai interesant moment a fost cel al imnului taberei, conceput chiar de copii, care au mulțumit prin cântec gazdei, celor implicați, președintelui Despărțământului ASTRA, Mircea Dragoș, dascălilor.

DSC_0618 (Copy) DSC_0633 (Copy) DSC_0645 (Copy) DSC_0649 (Copy) DSC_0650 (Copy) DSC_0653 (Copy) DSC_0657 (Copy) DSC_0659 (Copy) DSC_0662 (Copy) DSC_0674 (Copy) DSC_0676 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic