Surprizele din juriul Preselecțiilor Miss Brașov 2017

0
1.988 vizualizari
views

Anul acesta vom avea bucuria de a avea specialiști din domeniul modellingului în juriul de la Miss Brașov, atât la Preselecții cât și la Gala Finală.

Agenția națională și internațională MRA Models vor analiză și juriza în alegerea celor 20 de norocoase pentru Gala Finală ce va avea loc la Sala Patria.

            Agenția de modele MRA este prima agenție de modele din România care a fost înființată în anul 1992 de către Liviu Ionescu, fost model în perioada 1986 – 1989.      A descoperit, lansat și promovat multe top modele și vedete precum: Catrinel Menghia, Simona Haraga, Elena Baguci, Madalina Ghenea, Otilia Aionesei, Monica Barladeanu, Irina Magda, Silvia Giurca, Alina Puscas, Cristiana Grasu, Carmen Bruma, Andreea Raicu, Alexandra Dinu, Adina Halas, Letitia Beraru, Adi Nartea, Radu Valcan, Roxana Ciuhulescu, Malvina Cervenschi, Laura Giurcanu, Albertina Ionescu sau Veronica Pascu. Impresariază în mod constant peste 50 de modele pe diferite piețe precum: New York, Londra, Paris, Milano, Atena, Barcelona, Madrid, Hamburg, Munchen, Singapore, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Seoul, Istanbul sau Taipei.

            O altă surpriză a juriului, dar și ca moment artistic este îndrăgita solistă de muzică populară Ioana Bozga. Artista ne va bucura și cu un recital în cadrul preselecțiilor și va aduce bucurie prin muzica sa tuturor brașovenilor prezenți la eveniment. De asemenea, artista vă așteaptă și la un eveniment caritabil ce îl organizează alături de invitații săi în data de 6 mai la Taverna Sârbului.

            Alături de noi o vom avea si pe Carmen Fulger – actriță, regizor și scenarist pentru filme precum „Moștenirea Oliviei”; „Cheia Sol” și altele. De asemenea, artista a regizat și prezentat  diverse emisiuni televizate la nivel național.

            Printre persoanele prezente în juriul Preselectiilor  din data de 7 mai 2017 vor fi Onelia Pescariu (jurnalist) și Anca Epuran (hairstylist). Lista juriul se va finaliza în data de 4 mai.

            Organizatorul AlexaEvent multumeste pentru sprijinul Primariei si comunitatii (Hotel Teleferic, Hotel Piatra Mare, Dacia Plant, Atelierele Ilbah, Ropharma, Paradisul Acvatic, Diva Vision, Luxury Academy, Centrul Fericirii, Cheile Gradistei, Brand Office, Coresi,  Ana Maria Cornea, Bya Fashion, Lamonza, aBeauty Clinique, Conacul Lu’ Bebe, Coresi Anvargaden, Voloca Wedding Dress, Promo One, Libris,Optiplaza, Ama Lashes, TransSeb, Vladimir Trans) pentru implicare.

Inscrierile se pot face aici: http://alexaevent.ro/miss-brasov-2017/

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic