Surpriza unui vis la Magazinul Maria

0
1.618 vizualizari
views

De o surpriză neașteptată s-a bucurat chiar de ziua numelui doamna Maria de la magazinul cu același nume. În jurul orelor 13:00, la Magazinul Maria și-au făcut apariția mai mulți copii, însoțiți de Simona Ciobanu, fostă angajată a magazinului, actualmente coordonatoarea proiectului Școala de Pasiuni, un proiect de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți. Și cum doamna Maria a fost mentorul sau altfel spus cea care a inspirat-o pe Simona Ciobanu, în semn de apreciere Simona i-a făcut o frumoasă surpriză.

Prin 2 ianuarie 2002, spune Simona, soarele strălucea pe magazinul doamnei Maria, moment în care aceasta a spus că acasă are un soare deasupra patului, un imbold pentru fiecare angajat, semn al unei gândiri pozitive, de a observa jumătatea plină a paharului. Chiar dacă afară era frig, soarele este cel care încălzește suflete.

Banal la prima vedere, soarele doamnei Maria a răsărit în fiecare dimineață în tot acest timp în care Simona a ajuns să își împlinească un vis, vis pe care a ținut să i-l împărtășească Mariei.

La fel este și proiectul Simonei Ciobanu, consilier pentru dezvoltare personală, a cărui motto: „În interiorul tău strălucește soare – Așa poți numi bucuria de a fi zi după zi”, este inspirat din remarca doamnei Maria de la Magazinul Maria din Codlea.

Vizita alături de copii a impresionat-o pe doamna Maria, care în schimbul emoțiilor retrăite a oferit prăjituri copiilor.

DSC_0004 (Copy) DSC_0005 DSC_0008 (Copy) DSC_0013 (Copy) DSC_0016 (Copy)

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic