Suport medical gratuit, în limba ucraineană, pentru refugiați

0
2.005 vizualizari
views

Suferința nu trebuie să fie greu înțeleasă! Pentru acest lucru, Asociația ZI de BINE a decis  să le ofere refugiaților ucrainenei consiliere medicală gratuită cu ajutorul specialiștilor care știu să  vorbească  limba ucraineană.

În aceasta perioadă este nevoie de endocrinologi și psihologi care să poată oferi ajutor de specialitate refugiaților ucraineni.

Și pentru lucrurile au succes în echipă, Asociația ZI de BINE se alătură Telios Care cu scopul de a  le fi alături refugiaților ucraineni care în această perioadă au nevoie de un medic care să le înțeleagă durerea, fie ea fizică sau psihică.

Pentru a ușura măcar un mic, măcar unele dintre suferințele fizice, acum există un call center medical pentru refugiați. Un număr de telefon pentru cei au nevoie de un sfat medical, de o consultație, de o rețetă . Numărul este 0040 37 37 87 805. 
La celalalt capăt al firului răspund, în limba ucraineană, medici interniști și pediatri. Ascultă, sfătuiesc, îndrumă. Cum spuneam, deocamdată avem medici pediatri si de medicină generală. Vrem să extindem și pentru endocrinologie si psihologie. Dacă auziți de medici endocrinologi și psihologi ucraineni sau vorbitori de limbă ucraineană, vă rugăm să ne dați de veste în privat.” au transmis reprezentanții asociației ZI de BINE.
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic