Suntem gospodari, dar nu la munca de jos

5
1.402 vizualizari
views

Cu siguranță fiecare codlean știe să dea cu mătura în fața casei, să stropească trotuarul sau strada (acolo unde există asfalt), iar din când în când să vopsească o poartă sau fațada casei, funcție de posibilități. Dar câți proprietari ai acestor imobile s-au încumetat vreodată să curețe șanțul din fața casei?

Câțiva, probabil, vor raspunde afirmativ, gândindu-se că au adunat peturile și hârtiile…

Pe strada Avram Iancu, săptămâna trecută, s-a săpat efectiv pentru degajarea șanțului, la fel s-a procedat și pe strada Constituției, iar în această săptămâna a venit rândul străzii Scheilor. Tone întregi de noroi urât mirositor sunt scoase din șanțul de pe marginea drumului. Cu târnăcoape, sape și lopeți, munca de jos o fac deținuții de la Penitenciarul Codlea.

De mai bine de 10 ani nu s-a mai curățat, ne spune reprezentantul primăriei, doamna Valentina Ciocan.

,,Încercăm până în toamnă, cât vremea ne va permite, să degajăm tot sistemul de scurgere de suprafață, însă este important ca și oamenii să mențină curățenia”…

Munca de jos (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. Recent am trecut prin Codlea si am ramas uimita cum s-a putut realiza asfaltarea pe DN1, chiar la intrare dinspre Sibiu. Bataie de joc. Trotuarele sunt partial asfaltate si podetele la fel. In scarba, parca in graba, inainte de campania electorala. Aici nu e sarcina proprietarilor. In cazul rigolelor, ar trebui sa mai lucreze si proprietarii sa curete. Dar romanii s-au obisnuit ca altii sa le faca treaba.

Comments are closed.