STRONGESTMAN – Codlea 2012

2
3.893 vizualizari
views

Cei mai puternici oameni din România și-au dat întâlnire la Codlea, în cadrul celei de a doua ediții Strongestman ,,Cel mai puternic om din România”, organizat de PowerGym Codlea, Asociația pentru Înfrumusețarea Codlei și Asociația Civică ,,Muntean Cătălin”. Într-o îmbinare de forță și eleganță, sportivii și-au demonstrat talentul și priceperea în obținerea unui loc pe podium.  Principalul ,,vinovat” pentru reușita organizării este VLAD Dan Constantin, administratorul PowerGym Codlea, care a făcut ca și aceasta ediție să se ridice la nivelul așteptărilor.

Felicitari concurenților, organizatorilor, sponsorilor care de asemenea au înțeles că fără sprijin financiar nu se pot realiza lucruri de calitate, și nu în ultimul rând felicitari tuturor celor prezenți în data de 23 iunie în promenada Codlei, oameni care și-au susținut favoriții și i-au răsplătit cu aplauze.

*Primele 3 locuri :
1) PAUL PIRJOL (Bucuresti) – 3000 lei + un ceas SECTOR *****
2) DAN LACANU (Brasov)- 2000 lei *****
3) NOROCEL CONSTANTIN (Brasov) – 1000 lei ****

STRONGESTMAN – Codlea 2012 (VIDEO)

*Parteneri : CASA MUNICIPALA DE CULTURA CODLEA si PAULUS LOGISTIK

*Sponsori : GETICO SYSTEMS, KRONOSPAN, PENES, CONSILIU JUDETEAN BRASOV, FLORIS MONOLIT, GRAND FEDERAL, EXCHANGE VICTORIA, PENSIUNEA „ANELIZE”, PENSIUNEA „CETATE”, PENSIUNEA „EXOTIC HOUSE”, LIROV.

*Sponsori nutritie : PRO NUTRITION, NATURAL PLUS, REDIS, ADVANCED NUTRITION .

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. STRONGESTMAN – Codlea 2012 : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias Csíkszereda

    […] PowerGym Codlea, care a făcut ca și aceasta ediție să se ridice la nivelul așteptărilor.citeste toata stirea din codlea-info.roRelated Posts:Daruri de Craciun pentru codleniCodlea: Cupa Power Gym Codlea editia a II-aO noua […]

  2. au fost cei mai buni.superbi…oamenii astia sunt tare deosebiti prin ceea ce fac si cum fac acest sport.e de necrezut.////felicitarile mele tuturor sportivilor de acest gen si va urez cat mai multe concursuri….foarte frumos..

Comments are closed.