Strongest Man-Cel mai puternic om din Romania

1
1.924 vizualizari
views

După multe competiţii locale (fotbal, tenis de masă, împins la piept, skandenberg) şi un concurs naţional de forţă (împins la piept din culcat) care a avut un real succes, recunoscut de alţi organizatori în domeniu şi de toţi sportivii participanţi, a venit rândul unui concurs naţional de forţă tip STRONGEST MAN (cel mai puternic om).
În decembrie 2010 Dan Vlad a promis că în 2011 va aduce la Codlea cei mai puternici oameni din Romania şi se ţine de cuvânt. Astfel, locuitorii oraşului Codlea vor avea ocazia în 30.04.2011 să vadă pe viu adevăraţii coloşi ai ţării executând fel de fel de probe de forţă, de la tras camioane de 3.3 tone, la cărat 2 valize de 135 kg fiecare, până la ridicarea pietrelor lui Atlas de cca. 160 kg.
La Campionatul Naţional Strongest Man şi-au anunţat prezenţa aproximativ 20 de sportivi din toate colţurile ţării (Constanta ,Bucureşti, Baia Mare), care se vor lupta pentru titlul suprem “CEL MAI PUTERNIC OM DIN ROMANIA”.

Intervievat în legătură cu desfăşurarea competiţiei, domnul Dan Vlad, iniţiatorul acestui eveniment, a declarat următoarele: „Power Gym Codlea organizează astfel de evenimente din dragoste pentru sport şi din dorinţa de a ajuta la PROMOVAREA SPORTULUI ÎN CODLEA, de a susţine şi stimula activităţile recreative şi mişcarea în general.
Mulţumesc pe aceasta cale tuturor sponsorilor care ajută şi susţin acest eveniment inedit în municipiul Codlea, tot respectul pentru d-nul Catalin Muntean care este sponsorul nostru principal, răspunzând prezent de fiecare dată la toate competiţiile organizate de Power Gym Codlea.

Sponsori din Codlea prezenti la aceasta competitie de strongest man :  GALLI GALLO ( PENEŞ),  PAULUS LOGISTIK,  PLACAJ IMPEX,  FLORIS MONOLIT,  EXCHANGE VICTORIA,  GRAND FEDERAL IFN,  T & C CONSTRUCT,  LINGEMANN,  DELACO,  NYPD SECURITY,  EXOTIC,  TRAVEL EXPERT,  PENSIUNE-RESTAURANT „CETATE”, LIROV,  MILITEX .

Parteneri media: Antena1, Mix Tv, Codlea Info, Radio Brasov, Super FM

www.powergymcodlea.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Detalii despre probele si premiile concursului gasesti pe powergymcodlea.ro si in articolul de pe codlea-info „Gladiatorii vin la Codlea”

Comments are closed.