Balul Sfintelor Sărbători de Paşte

3
2.000 vizualizari
views

Ia-ţi “coşul cu bucate”, prietenii, şi vino să ne bucurăm împreună de Sfintele Sărbători de Paşte! Aşa a sunat invitaţia la prima ediţie a Balului Sfintelor Sărbători de Paşte, eveniment organizat de Casa Municipală de Cultură Codlea, care s-a desfăşurat la Sala de Nunţi din localitate. Evenimentul a reunit codlenii dornici să petreacă pe ritmurile formaţiei Accent, aceştia bucurându-se de atmosfera plăcută cu care organizatorii i-au familiarizat la “Balul coşului”.

De ce să stai acasă? Îţi iei farfuria cu bucate, platoul cu prăjituri, ceva de sete şi vii să te distrezi alături de noi. Atmosfera este pe masură, muzica este bună şi petreci ca la nuntă împreună cu familia şi prietenii. Ce poate fi mai frumos? Mai ales că romanul nostru ştie să se veselească. Sunt lucruri pe care le putem face pentru comunitatea noastră, iar acest bal dorim să devină tradiţie în a doua zi a Sărbătorii Paştelui“ – a declarat domnul Petrică Buhnici, director al Casei Municipale de Cultură Codlea.

Balul Sfintelor Sărbători de Paşte

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

 1. Imi place si toata stima pentru ovidiu stan ca se ocupa sa afle toti codlenii ce se intampla in orasul nostru, multumesc!

  • Si mai mare stima pentru ca face acest lucru prin voluntariat, asta asa pentru cei care cred ca isi trage nu stiu ce foloase !

   • Dar cei care doresc sa-si traga foloase ,de pe urma diverselor actiuni , sa-i judecam stramb sau sa le acordam circumstantele atenuante ( prezumtia de nevinovatie )?!
    Nu este vorba despre Ovidiu ,o persoana deosebita !
    Chiar nu ma insala niciodata privirea ! Si ce daca ?!

    Romeo P.

Comments are closed.