Strada Lungă va fi prima conectată la sistemul de supraveghere video stradal

2
847 vizualizari
views
Foto arhiva
Foto arhiva
Foto arhiva
Foto arhiva

Consilierii locali au votat în cadrul ședinței de consiliu din data de 27 ianuarie 2014, implementarea sistemului video stradal pe strada Lungă. Acesta este un prim pas în realizarea circuitului de supraveghere video pe raza municipiului Codlea. Investiția se va face etapizat, tronsonul aprobat în ședința din ianuarie fiind ales experimental pentru supravegherea traficului, dar și pentru a observa eventualele furturi sau acte de vandalism pe domeniul public. În total, strada Lungă va avea 11 camere de supraveghere ( 3 fixe si 8 mobile).

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. cred ca este o initiativa pripita !!!..sistemele video sunt plasate in locuri de interes public,banci,scoli,institutii,intersectii ,nicidecum supravegheri stradale si cu atat mai mult o supraveghere totala cum se doreste …contravine normelor de intimitate individuale si colective stipulate in tratatul Uniuni Europene semnat de catre Romania.. sa nu transformam orasul intr-o puscarie..

  2. Exista un studiu cu numarul de infractiuni in oras in prealabilul deciziei de a instala camere de supraveghere? care sunt strazile cu cele mai multe infractiuni? este strada lunga cea mai „infractionala” (ne punand la cont acidentele rutiere)? … chiar vor cetatenii Codlei sa fie filmati „la tot pasul”? eu sunt de parere ca firmele care au locatia pe strada lunga sa-si puna camere in locatie (si nu din bani publici), pe strada n-au ce cauta! cat costa camerele! cat costa personalul care monitorizeaza camerele? cat costa intretinerea camerelor de supraveghere? Va fii platita o firma pt aceste servicii sau va fii angajat inca un bugetar?
    pe pagina oficiala a primariei, ca si pe aceasta pagina („prietena primariei”)lipseste (transparenta) filmarea sedintei cosiliului local!!!

Comments are closed.