Splendidă zi de iarnă, cu zapadă și soare blând, perfect pentru săniuș

2
6.616 vizualizari
views

sanius codlea 2014

În prima zi din luna februarie o mulţime de copii, tineri şi părinţi au răspuns provocării lansate de Asociaţia Pentru Înfrumuseţarea Codlei şi au fost prezenţi la săniuş.
Într-o spendidă zi de iarnă, cu zăpadă multă şi cu un soare blând, livada din maialul codlean a prins viaţă. Înarmaţi cu sănii, schiuri sau saci de nylon, copiii au însufleţit zona şi i-au îndemnat pe cei mai vârstinici să li se alăture. Liceenii, inventivi ca de obicei, au găsit metode inedite pentru a suplini lipsa săniilor…s-au dat cu….banner-ul, dar ce mai contează atâta timp cât e voie bună? Pe banner, pe sanie, pe lângă sanie sau pe burtă în zăpadă, distracţie să fie!
Energia lor a fost molipsitoare, nu puteai să stai deoparte, nu puteai să rezişti tentaţiei de a retrăi măcar pentru câteva clipe momentele dulci ale copilăriei. „Hai tati te rog, încă o tură şi gata”…spunea un copil de-o şchioapă ce abia trăgea sania după el…iar bucuria ce i se citea pe chip îl făcea pe părinte să accepte o dată, şi încă o dată…
Şi pentru ca totul să fie bine… în jurul orei 12 reprezentanţii Shaormeriei D&D şi Pizza Alex şi-au făcut apariţia şi aşa cum au promis, au venit încărcaţi cu bunătăţi. După atâtea urcări şi coborâri, cei mici au făcut o binemeritată pauză şi au savurat o plăcintă caldă oferită de sponsori şi şi-au refăcut forţele cu un ceai aromat.

sanius2014codlea-zeiden (132)
Apoi distracţia a continuat…săniile s-au odihnit, părinţii şi-au tras sufletul, ziua e lungă, zăpada e numai bună, deci…”Pârtieeeeeeeeeeeeee!!!”
Cu feţele îmbujorate, trăgând din greu sania la deal, cei mici nu se lasă nicicum bătuţi, profită din plin de porţia de aer curat şi cu greu se îndură să plece spre case. Ce bine e să fii copil!
Totul a ieşit bine,  a fost o zi de săniuş frumoasă, o zi în care timp de câteva ore, vârsta nu a mai fost importantă, am fost cu toţii copii şi ne-am bucurat de iarnă!

Andreia Măhuleț

 

Galerie Foto – Partea I

Click pag 2,3,4.. pentru a vizualiza toate pozele

Galerie Foto – PArtea a II-a

Click pag 2,3,4.. pentru a vizualiza toate pozele

LA SANIUS (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Personal, cât și în numele Asociației Pentru Înfrumusețarea Codlei, doresc să mulțumesc doamnei Gramada Claudia de la Shaormeria D&D pentru cele mai grozave plăcinte și lui Ioan Adrian Rusu de la Pizzeria Alex pentru susținerea acestuia. Desigur, cele mai mari merite le au copiii, care au fost minunați!

Comments are closed.