Zvonul ce i-a mobilizat pe liberalii din Codlea: ,, Erwin Albu ar fi pierdut sprijinul politic!”

0
2.132 vizualizari
views

Apărută ca o informație din interiorul partidului în urma unor neînțelegeri dintre Erwin Albu și un alt lider al liberalilor la nivel județean, care ar fi declarat că îl preferă pe Cătălin Muntean la Codlea în detrimentul lui Erwin Albu, știrea a stârnit o mobilizare fără precedent în rândurile PNL Codlea, care deși și-l asumase pe Erwin ca potențial candidat, nu îi conferise ”legitimitatea candidatului”. Acest lucru s-a întâmplat oficial la ședința organizației locale Codlea în ziua următoare publicării articolului, ședință la care a participat și Adrian Veștea, președintele organizației județene.

În cadrul sedintei care a avut loc astazi 21.01.2020, la sediul Partidului National Liberal din Codlea, au intrat in discutie cateva subiecte aparute in mediul online si nu numai legate de candidatul desemnat al partidului la functia de primar pentru alegerile locale.

Dorim să aducem câteva clarificări pe acest subiect:

Candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar este domnul Erwin Albu. Am stabilit împreună cu Președintele, Adrian Veștea că acesta este drumul pe care vom merge pentru câștigarea unui nou mandat. Nu a existat nici un moment în care să luăm în calcul alte variante. În concluzie, Cătălin Muntean (membru activ al paridului) nu este candidatul nostru la alegerile viitoare și vă asigurăm că articolele care au generat discuții pe acest subiect sunt #fakenews…nu suntem adepții unor mesaje tip „pamflet”…Titlul de partid pamfletar fiind deja acordat în orașul nostru.

Echipa liberală de la Codlea nu se va abate de la proiectele începute de primarul Cătălin Muntean în anii trecuți (cele două săli de sport de la școlile 2 si 3 , renovarea fostului Liceu Forestier – „Horia 5”, cresa) și va adăuga câteva proiecte noi pe care le va susține, printre care: ocolitoarea orașului, modernizarea spitalului, lărgire bandă de circulație DN1 în Codlea Nord, iluminarea intrărilor în oraș, asfaltare străzi, modernizarea sistemului de canalizare. Pe lângă aceste proiecte, aflate unele deja în lucru, dorim să susținem intens activitățile Casei de Cultură și ale Clubului Sportiv din oraș, având în vedere că acestea si-au imbuntatit performantele de la an la an. Invităm cetățenii la discuții pe marginea altor proiecte importante pentru comunitatea noastră împreună cu Erwin Albu, în fiecare vineri de la ora 17.00 la sediul partidului.

Ii mulțumim Președintelui Consiliului Judetean, Adrian Veștea pentru susținerea acestei noi echipe și credem că împreună vom finaliza proiecte benefice pentru municipiul Codlea.

Cu respect,

Marian Popoiu
Presedinte PNL Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic