Erwin Albu, candidatul PNL în lupta pentru Primăria Codlea

0
2.595 vizualizari
views

În urma ședinței care a avut loc în seara de 21 ianuarie la sediul PNL Codlea în prezența președintelui PNL, Adrian Veștea, s-a stabilit foarte clar ca Erwin Albu pe care PNL și-l  asumase ca potențial candidat după plecarea lui Cătălin Muntean de la Primăria Codlea, să fie candidat din partea PNL Codlea pentru alegerile locale din acest an, la funcția de primar al municipiului.

Deși în spațiul public apăruse pe surse informația potrivit căreia PNL renunță la Erwin Albu în favoarea lui Cătălin Muntean, (vezi aici) liberalii de la Codlea au dorit să lămurească acest aspect.

Adrian Ioan Veștea, președinte PNL Brașov: ”Strângem rândurile și în municipiul Codlea! Partidul Național Liberal va aduce în fața codlenilor o echipă tânără, dornică să facă treabă pentru comunitate, cu proiecte concrete pentru dezvoltarea municipiului. Felicit pe colegul meu, Erwin Albu, dar și echipa liberală de la Codlea pentru mobilizarea și organizarea întălnirii de astăzi! Îi mulțumesc lui Marian Popoiu, președintele #PNLCodlea, pentru echipa unită de aici!

Marian Popoiu, președinte PNL Codlea: ”

Dorim sa aducem cateva clarificari pe acest subiect:

Candidatul Partidului National Liberal la functia de primar este domnul Erwin Albu. Am stabilit impreuna cu Presedintele Adrian Vestea ca acesta este drumul pe care vom merge pentru castigarea unui nou mandat. Nu a existat nici un moment in care sa luam in calcul alte variante. In concluzie, Catalin Muntean (membru activ al paridului) nu este candidatul nostru la alegerile viitoare…”

Contactat telefonic încă din cursul zilei de ieri, Cătălin Muntean a declarat că exclude o nouă candidatură la Primăria Codlea, a reamintit faptul că de la momentul plecării va lăsa orașul pe mâinle celor care ne conduc astăzi, că a venit vremea tinerei generații și că, odată ce a luat această decizie, fiind un om de cuvânt nu va reveni asupra ei, chiar dacă sondajele îl dau favorit. Acesta a declarat că este în continuare un membru activ al PNL Codlea și că, evident, va susține candidatul partidului la funcția de primar și lista consilierilor din partea partidului pentru a obține un scor cât mai bun.

Foto arhivă

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic