Spectacolul „Din suflet pentru tine” cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului

0
1.650 vizualizari
views

Pe data de 2 aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului, la Centrul Cultural Reduta a avut loc spectacolul „Din suflet pentru tine”, dedicat autiștilor.  În holul centrului publicul a putut descoperi lucrări realizate de către centrele din județ și nu numai, care se ocupă de persoanele cu autism: Școala Gimnazială Prejmer, Școala Gimnazială Specială Sf. Gheorghe, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Brașov.

Centrului Școlar Pentru Educație Incluzivă Brașov, principalul organizator,  a mulțumit persoanelor prezente și a transmis gândurile copiilor către noi, oamenii: ,,Noi copiii de la centru, vă mulțumim din suflet pentru implicarea de care dați dovadă în realizarea acestei serbări. Vă mulțumim că ați făcut în așa fel încât să ne simțim iubiți, apreciați, și prin gesturile voastre simple, dar incărcate cu emoție, ați adus bucuria în viața noastră. Acum nu mai există lumea noastră și lumea celorlalți.”

Ziua Internationala a Autistului

Pe scenă au evoluat copiii Ansamblului Folcloric Măgura Codlea, coregrafi Angela Drăgușin și Andreia Popa, acompaniați de Taraful Măgura al Casei Municipale de Cultură Codlea, trupa de dans Timber, Fluturaș, Corul Liliput al Liceului Teoretic Feldioara, Școala Gimnazială Prejmer cu dans etno, scenetă și dans modern, Școala Gimnazială Zărnești cu grup folk Floare de Colț.

Din suflet pentru tine (VIDEO)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic