Șoferul cu răbdarea de fier – Slalom prin oraș

2
1.295 vizualizari
views

Nu este o noutate faptul că întreg orașul este un șantier în lucru, că se fac investiții, iar unele dintre străzi urmează să fie reabilitate după zeci de ani, altele bucurându-se pentru prima oară de asfalt. Sacrificiul la care este supus cetățeanul de rând, în principal cel care este posesor al unui autoturism, a devenit proverbial.

Însă trebuie să constat că acestui imens șantier îi lipsește un diriginte de șantier, căci lucrările se desfășoară parcă în ciuda participanților la trafic. De ce spun asta?

Am înțeles că se lucrează, spre exemplu, pe strada Măgurii, iar că aceasta a fost închisă, traficul fiind deviat pe strada A. I. Cuza – strada Horia. Ce nu am înțeles, este faptul că la intersecția celor două străzi s-a găsit un „Dorel” să sape o groapă pentru a rezolva o scurgere de apă, lăsând în mijlocul drumului un morman de moloz precedat de o adâncitură, parcă în ciudă. Deranjant este faptul că, deși trec zeci de mașini pe singura rută disponibilă spre cartierul Măgurii și 9 Mai, nici un factor responsabil nu se sesizează. Și dă românul nostru cu mașina în gropi în încercarea de a ocoli ce se mai poate.

Iar dacă primarul este ocupat cu treburile împărăției și nu îi intră acestuia în atribuțiuni să verifice starea lucrărilor, fie ea și o groapă netrebnică, oare acest lucru nu l-ar putea face un city-manager care să tragă la răspundere compania care efectuează lucrările? Că parcă prea sunt oamenii supărați că nu mai au pe unde să se strecoare cu mașinile, ocolind care pe unde apucă!

Și poate nu ar strica, în fiecare dimineață în cursul săptămânii, la intersecția străzilor Horia și Lungă (la Metter), un echipaj de poliție să ofere o mână de ajutor cozii infernale care se formează din cauza accesului în DN1.

DSC_0036 (Copy) DSC_0042 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Nu se poate…este de-a dreptul strigator la cer modul in care administratia locala gestioneaza aceste lucrari, nu cred ca mai exista strada neciuruita…In alta ordine de idei s-a inceput peste tot si nu s-a finalizat nimic, in alta ordine de idei la o aruncatura de bat…in brasov se lucreaza pe unele artere principale tot la inlocuirea diferitelor retele…dar diferenta este ca se lucreaza profesionist, chiar si seara la ora 23:00, ceea ce se intampla in codlea este indolenta din partea primariei pe banul contribuabililor, pe de alta parte te strange cu usa sa platesti taxele la bugetul local…ce sa mai traim o viata minunata

    • ai dreptate omule !!….de doi ani parca -i teatru de razboi orasul !!…sa ne spun primarele cate locuinte au fost racordate la canalizare ?????…cate ???…va spun eu nici una !!!!!…se sparg strazile se baga niste tevi si se astupa !!!..gata !!!..si vine banul !!!rusine!!!

Comments are closed.