Soarta spitalului din Codlea pe 1 iunie

2
956 vizualizari
views
Spital Codlea
Spital Codlea

Spital Codlea
Spital Codlea

18 mai 2011, o zi de miercuri asteptata de comunitatea din Codlea in cea ce priveste sentinta in procesul intentat de către CL Codlea, Primăria Codlea şi Spitalul Municipal Codlea împotriva Hotărârii de Guvern de sistare a finanţării unităţii medicale din Codlea.  Solutia gasita de judecatorie a  fost si de data asta  un nou termen de infatisare a partilor cu data de 1 iunie 2011,  reclamantii incearca prin orice metode tegiversarea pronuntarii unei sentinte in cazul acestui proces. La procesul de ieri insa, multe din elementele prezentate se pare ca au fost in favoarea spitalului.

Aşteptăm cu interes data de 1 iunie, dată de la care, dacă se suspendă decizia, vor fi obligaţi să finanţeze din nou spitalul. Până atunci, trebuie să colectăm donaţii pentru camera de gardă„, a declarat Erwin Albu. „Am primit din partea Ministerului Sănătăţii promisiunea că se va aproba deschiderea unui centru de primiri urgenţe, o secţie medico-socială. Hotărârea de Consiliu Local privind noua structură a spitalului va fi emisă abia după ce judecătorii Curţii de Apel vor pronunţa sentinţa în procesul deschis împotriva Guvernului„, a explicat Albu, unul din cei 19 consilieri locali care au intentat proces impotriva guvernului.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. presa presa…… adevarul este ca judecatoarea tine cu cei de pe plan local. reclamantii tot tergiverseaza procesul nu ministerul. insa…pe cine intereseaza? presa oricum habar nu are ce scrie…conteaza sa scrie. ne-am umplut de bodyguars, „zurnalisti” iesiti pe banda mai ceva ca pe timpul faimoasei Stefan Gheorghiu. de ce nu se ia incheierea de sedinta sa se faca publica? macar spuneti adevarul. probele in favoarea reclamantilor? nici vorba. din contra. habar nu au pe ce lume sunt. in loc sa motiveze in fapt si in drept actiunea……se milogesc la judecatoare sa faca concesii.

Comments are closed.