Şi jungla din faţa primăriei a fost ,,demolată”

4
1.256 vizualizari
views

Totul a început în dimineaţa zilei de 12 aprilie, la prima oră, când primarul a ajuns la serviciu.  Cred că îi statea de ceva timp pe retină..  S-a uitat pe sub sprânceană la amalgamul de tufe înşirate fără vreo noimă în faţa primăriei şi a zis : Să dispară jungla asta care creşte alandala! Vreau tuns, frezat, amenajat peisagistic. Vreau lumină! Vreau să se vadă că trăim într-un oraş! Să arătam ca oameni!

Am înţeles ,`trăiţi!

Şi au început lucrătorii să mişune. Mai întâi a zburat gardul de fier cu tot cu ţepi. Au tuns gardul viu şi utilajele au scos tufele şi rădăcinile din pământ. Totul sub directa sa supraveghere. Acolo a înţepenit, în mijlocul drumului, să fie el sigur că lucrurile ies cum trebuie.  Cine a trecut de câteva ori pe DN1 prin faţa primăriei la ore diferite, clar şi-a spus că primarul şi-a mutat biroul pe trotuar. Şi bine a făcut, că a văzut câtă mizerie era ascunsă sub nasul lui, mizerie acoperită de ,,verdeaţă”.

S-a lucrat toată ziua, până seara târziu, iar zona este total schimbată. Unii vor aprecia poate, alţii îşi vor spune că altceva mai bun nu avea de făcut? Sau că altele sunt priorităţile.  Cât m-am învârtit pe-acolo, am întâlnit oameni care l-au felicitat şi au spus că face o treabă bună şi că aşteaptă să facă la fel în tot oraşul. Însă am întalnit şi cârcotaşi, cei drept, nu la primărie, oameni care n-au fost, nu sunt şi nu vor fi niciodată mulţumiţi. Încercaţi să mergeţi la frizer şi vă veţi convinge! Acolo se va găsi întotdeauna un client să te scoată din pepeni cu tot cu scaunul pe care stai să te faci frumos.

Azi fiecare şi-a frezat ce are pe cap.. Primarul  primăria, eu părul pe care încă îl mai am.

Înainte…

După….

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Foarte frumos,
    Daca tot vrem sa fim si sa aratam ca un oras EUROPEAN poate se uita cineva si prin spatele blocurilor vila din fata primariei, poate se amenajeaza un loc de joaca pentru copii, in locul gradinilor de zarzavat improvizate de unii probabil ilegal intre cele doua blocuri 22 si 19A, asa ca sa nu ne mai trezim cu masinile din parcare zgariate si lovite pentru ca pe buna dreptate bietii copii nu au unde sa se joace. Si speram ca poate si pentru Vulcanita se va gasi o solutie sa fie poate acoperita asa cum este pana la podul de langa PRIMARIE ca sa nu ne mai „mute nasul din loc ” vara.
    p.s: sper ca va citi cineva si va da un raspuns,o speranta poate de mai bine.

  2. […] luat de aici, unde găseşti în plus şi poze. Urmează Jus Primae Noctis […]

  3. […] ,,pisatul boului” si ca se reamenajeaza zona, am spus-o intr-unul din episoadele anterioare (vezi aici). Lucrarile nu s-au rezumat doar la flori si pamant. La acest moment se executa lucrari de […]

Comments are closed.