Şi-a înjunghiat fosta concubină în gât

3
1.292 vizualizari
views

Scenă de coşmar pe strada Laterală din Codlea, în data de 2 aprilie. O femeie a fost înjunghiată de fostul concubin.

Femeia se refugiase la o casă maternală din Codlea, după ce îşi părăsise concubinul violent. Drama femeii nu avea să se oprească. Bărbatul a cautat-o şi a reuşit să o surprindă în oraş. Martorii au privit îngroziţi cum acesta o bate în mijlocul drumului ca după aceea, într-o criză de gelozie, să o înjunghie.

Femeia a fost mereu terorizată şi ameninţată cu moartea, trebuind să îşi schimbe serviciul şi domiciliul de nenumărate ori.

Mamă a 3 copii, femeia de 29 de ani se află în stare gravă la spital. Dacă va fi prins, agresorul riscă ani grei de puşcărie pentru tentativă de omor. (după 3 ore…)

Urmare a eforturilor lucrătorilor de poliţie, autorul tentativei de omor de pe strada Laterală a fost reţinut! Autorul a încercat să fugă cu o maşină Dacia Logan cu care se deplasase de la Bucureşti la Codlea, în direcţia Făgăraş, însă la o fermă din apropiere a fost nevoit să abandoneze autoturismul din cauza unei explozii de cauciuc şi a fugit peste câmp. Bărbatul a fost reţinut în Gara Braşov şi este audiat de către procurori pentru stabilirea exactă a împrejurărilor care au dus la săvârşirea infracţiunii.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Ovi, nu cunosc motivul, dar solutia aleasa pare destul de ….. transanta 😀
    Lasand semi-gluma deoparte, sper ca faptasul sa fie gasit si „pus la pastrare” pentru muuuuuult timp.
    P.S. Problemele nerezolvate cu fosta se rezolva cu o partida buna de sex! Valabil doar pentru barbatii adevarati 😉

Comments are closed.