Dezbatere publică – Codlea, Municipiu vs Oraş!

6
2.777 vizualizari
views

„Revenirea la statutul de oraş presupune încadrarea în alte categorii de taxe şi impozite, mai mici decât cele actuale, reducerea numărului de angajaţi ai primăriei. Se pare că ambele aspecte sunt subiect de controversă, în ciuda faptului că ele ar avantaja cetăţeanul.
Este cazul să iniţiem o dezbatere publică pe această temă şi la Codlea, cetăţenii să aibă posibilitatea să se exprime vis-a-vis de acest aspect şi autorităţile locale să poată argumenta în mod public ce beneficii aduce statutul de municipiu oraşului nostru (dacă există vreun beneficiu)”, scrie deputatul Maria Grecea pe pagina sa de facebook.

Care sunt avantajele şi dezavantajele renunţării la statutul de municipiu?

În acest sens, vineri, 5 aprilie, orele 17:00, va avea loc o dezbatere publică la Casa de Cultură Municipală Codlea.
Invitati: Primar Cătălin Muntean, viceprimar Urdea Virgil, senator Grapă Sebastian, senator Marius Coste, deputat Maria Grecea, deputat Donţu Mihai, consilier judetean Ionel Fliundra.

Sunt aşteptaţi toţi cetăţenii care au un cuvânt de spus!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

  1. mi s-ar parea corect sa fie doar oras nivelul nostru de existenta acolo bate nu avem optiunile unui municipiu ceea ce facem este doar sa luptam a ne mentine cat de cat la un nivel de oras decat un municipiu sec mai bine un oras bogat PS ‘inclusiv preturi si taxe’

  2. Sa revenim la oras este ca si cum ne-am bate cuie in talpa. Vom cersi fonduri de la judet si o sa ne dea ca pentru oras. Cat s-a furat cand era municipiu nu a venit nimeni cu propunerea asta si acum ca se vede ca se doreste ceva bun pentru oraselul nostru noi dezbatem daca ne ingropam cu buna stiinta?

  3. cum ce anume, noi cetateni ai Orasului Codlea am fost favorizati pentru faptul ca un oras precum Codlea devine peste noapte Municipiu? cu taxe de Municipiu? cu pretul apei scumpit, de la 3 lei/m cub in anul 2013 la 7 lei/ m cub in 2014? am fost si suntem furati .rusine autoritatilor!

  4. cum ce anume, noi cetateni ai Orasului Codlea am fost favorizati, ce beneficii avem pentru faptul ca un oras precum Codlea devine peste noapte Municipiu? cu taxe de Municipiu? cu pretul apei scumpit, de la 3 lei/m cub in anul 2013 la 7 lei/ m cub in 2014? am fost si suntem furati .rusine autoritatilor!

  5. dar ghimbavu este muncipiu cristianu este muncipiu vladeni etc nu conteaza oare ce se face rasnovu rade de noi „cetateni ai orasului european”

Comments are closed.