Sfinxul din Bucegi, protejat cu un gard de sfoară

0
815 vizualizari
views

În cadul campaniei civice „Bun-Simt Turistic”, Sfinxul din Bucegi a fost înconjurat de un gard de protecție împotriva acțiunilor iresponsabile ale turiștilor care aleg să se se cațare pe acest obiectiv natural, dar și pentru a preîntâmpina eventualele accidente care ar putea să apară în urma escaladării Sfinxului.

În semn de respect pentru acest simbol al României: Sfinxul din Bucegi, la acest eveniment au luat parte si membrii trupei Zdob și Zdub care s-au alăturat și susțin îndeaproape campania civică Bun-Simț Turistic. Membrii trupei au transmis un apel la bun-simț și i-au încântat pe cei prezenți cu un miniconcert chiar la baza Sfinxului.

Vă reamintim ca Bun-Simt Turistic este o campanie-apel la bun-simt si comportament responsabil fata de natura care isi propune o alianta de bun-simt intre societatea civila, institutiile Statului, persoane publice, artisti si vedete din Romania care militeaza impreuna pentru o natura curata prin mesaje educative lansate prin intermediul media precum si printr-o serie de actiuni concrete care au ca scop constientizarea populatiei de a avea un comportament adecvat fata de comorile naturale ale tarii noastre.

Actiunea de duminica, 20 octombrie, face parte dintr-o serie de evenimente si actiuni viitoare care au ca scop transmiterea catre public a unui apel coerent la bun-simt si comportament responsabil in natura. In acest moment, suntem in etapa in care lucram la identificarea problemelor din teren pentru a putea elabora un plan de actiune unitar pentru toate parcurile naturale si orasele turistice din Romania.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic