Maratonul Montan Rafael, la a V-a ediție

0
991 vizualizari
views

În luna octombrie a fiecărui an, în Municipiul Codlea se desfășoară un eveniment deosebit și renumit în toată țara și anume Maratonul Rafael, organizat de Fundația Rafael, „o competiție caritabilă ce reunește iubitorii de natură, de mișcare și de semeni”.

Anul acesta, maratonul aflat la cea de-a V-a ediție, a avut loc în data de 19.10.2019 și s-a bucurat de un număr de 585 de participanți, veniți din toată țara, pentru a sprijini activitatea aceastui grup de oameni speciali, având astfel posibilitatea și de a descoperi minunatele peisaje și obiective turistice de pe Muntele Măgura Codlei.

În cadrul evenimentului au avut loc mai multe curse, respectiv de 5 km, 10 km, semimaraton 21 km, maraton 42 km, dar și curse pentru copii organizate pe mai multe categorii de vârstă, prin intermediul cărora au fost promovate toate obiectivele turistice de pe Măgura Codlei cu pornire din Zona Maial: ruinele Cetății Negre, Vârful Măgura Codlei și Ștrandul Codlea.

Punctul de start al acestor curse a fost Zona Maial, care preț de o zi a fost o adevărată expoziție vie de culori, mai ales că vremea a fost una pe sufletul oamenilor minunați care fac parte din această fundație, de la mic la mare.

Astfel, toți cei care au participat s-au putut bucura de peisajele spectaculoase de toamnă de pe trasee, de soarele plăcut de octombrie, mișcare, voie bună și la final de o delicioasă tocană de cartofi preparată de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Codlea.

Administrația publică locală, prin Serviciul de Promovare Turistică, felicită organizatorii pentru acest eveniment de succes și aduce mulțumiri pentru faptul că prin activitățile desfășurate, dovedesc implicarea directă în activitatea de promovare turistică la nivelul municipiului nostru.

Sursa: Serviciul de Promovare Turistică

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic