Sfârșit de săptămână de poveste la Conacul lu Bebe

0
2.336 vizualizari
views

Sfârșitul de săptămână (19-20 septembrie) la Conacul lu Bebe a fost unul de poveste. Ca de fiecare dată, Bebe de la conac reușește să își surprindă clienții deveniți ,,de-ai casei,, cu programul diversificat și meniurile tradiționale. Sâmbătă, atmosfera a fost întreținută de Formația Korona Brașov și Adi Munteanu. Printre invitați s-a aflat și echipa TVS Brașov, care a realizat un material și care a fost plăcut impresionată de numărul mare de oameni care aleg să își petreacă o seară de weekend la conac. Parcă suntem la nuntă, a declarat doamna Irina Palade, realizator de programe la TVS. Și cu toate acestea oamenii sunt veniți în regim a-la-carte. Este fantastic!

De asemenea, secțiunea VIP a fost ocupată de sportivii de la Power Gym Codlea, pe care Bebe de la conac i-a invitat pentru rezultatele deosebite obținute la ultima competiție internațională, aceștia adjudecându-și 3 medalii de aur, un argint și marele trofeu!

Cei care au călcat pragul conacului și diminică seara, au ascultat-o pe solista Ionela Pădurar împreună cu Formația Noroc Brașov, dar și pe solista Marilena Palici cu un retro special, iar secțiunea de muzică populară a adus-o în prim plan pe maramureșanca Ioana Bozga, o artistă desăvărșită, care a scos mesenii la joc și a cântat pe sufletul acestora.

DSC_0158 (Copy) DSC_0164 (Copy) DSC_0153 (Copy) DSC_0150 (Copy) DSC_0152 (Copy) DSC_0154 (Copy) DSC_0160 (Copy) DSC_0167 (Copy)DSC_0134 (Copy)DSC_0186 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic