Serenity Resort, cea mai nouă locație dedicată evenimentelor festive și corporate

0
5.137 vizualizari
views

Serenity Resort, cea mai nouă locație dedicată evenimentelor festive și corporate, și-a deschis porțile de mai puțin de 4 luni și a pregătit toamna aceasta evenimente dedicate publicului larg ce permit oaspeților să îi viziteze și să descopere serviciile oferite.

Salvează data pentru o degustare de vinuri în colaborare cu Purcari Winery organizată în 25 octombrie sau pentru Balul de Toamnă care promovează tradițiile locale organizat în 9 noiembrie.

Serenity anunță organizarea diferitelor evenimente de final de an pentru companii cum ar fi Petreceri de Crăciun, micro revelioane și conferințe business cu meniu special creionat în funcție de preferințe și buget. Sala octogonală găzduiește evenimente de la 40 până la 400 de persoane.

Evenimentele anului curent vor culmina cu Petrecerea de Revelion, moment în care locația va oferi un program artistic bogat împreună cu trupa Vinyl ce propune un repertoriu fresh, Ciro de Luca și un moment special pentru iubitorii de folclor alături de Cătălin Doinaș & Adina Roșca.

Locația propune un meniu și open bar premium gândit să ofere o experiență diferită participanților la eveniment. În completare – candy bar, fruit bar, artificii și alte momente surpriză.

În curând cele 14 vile de cazare vor putea fi ocupate de oaspeții iubitori ai naturii care își vor putea servi cafeaua pe pontonul de pe marginea lacului. Relaxarea în cele mai pure forme poate fi atinsă în vilele dotate modern cu aer condiționat, HD TV, mini bar, espresso & tea machine.

Desprinderea de cotidian se poate împlini prin pescuitul sportiv, lacul fiind populat cu peste 6 specii de pește (serviciul oferit exclusiv oaspeților resortului).

Tot în curând, restaurantul a la carte va putea acomoda până la 200 de oaspeți. Echipa deja lucrează la un meniu cu totul deosebit, bazat pe articole home – made de la dulceață făcută în casă până la paste și pâine.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic