Serbarea și târgul de Crăciun la Fundația Rafael

0
1.395 vizualizari
views

Miercuri, 17 decembrie, la sediul Fundației Rafael din strada Libertății, s-a desfășurat Târgul de Crăciun și serbarea pregătită de beneficarii și voluntarii fundației.

Nașterea Domnului a fost întâmpinată cu drag de beneficiarii, voluntarii, echipa, membrii fondatori, consiliul director și de foarte mulți prieteni ai Fundației Rafael. Reuniți ca într-o mare și frumoasă familie, ei au dăruit bucurie și căldură, sediul organizației semănând cu un luminos colțișor de Rai. Întâmpinați cu calde colinde tradiționale de către membrii ASCOR Brașov, vizitatorii au intrat instantaneu în atmosfera binecuvântată a Crăciunului, fiind apoi cuprinși de încântarea de a vedea copilași și adulți într-o impresionantă scenetă de Crăciun.

Au urmat elevii Colegiului Tehnic „Simion Mehedinti”, cu câteva frumoase colinde, după care organizatorii le-au mulțumit tuturor celor care au făcut ca și în acest an Fundația Rafael să fie mâna cu care întreaga comunitate le acordă grijă, sprijin și mângâiere semenilor noștri cu dizabilități. Minunata seară s-a încheiat în acordurile plăcute ale Trupei Ales, cea care și în acest an ne-a adus colinde și ni le-a așezat în suflete. În curtea fundației așteptau, ba cuminți, ba nerăbdătoare, lumânări jucăușe și elegante, produse handmade și felicitări, toate realizate în Atelierul Protejat Rafael. Le mulțumim celor care ne-au ajutat să le oferim cadouri dragilor noștri beneficiari în acea seară de vis: firma Stabilus, echipa Spartan Fitness și Alice Georgescu. De asemenea, le suntem recunoscători tuturor celor care ne-au arătat dragostea lor pentru ceea ce facem împreună. Ne-am umplut cu toții de energie și de curaj în binecuvântata seară dedicată Nașterii Domnului! Mulțumim, dragi prieteni!

Fundația Rafael

serbare fundatia rafael (1) serbare fundatia rafael (14) serbare fundatia rafael (15) serbare fundatia rafael (16)

 

serbare fundatia rafael (2)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic