8 autoturisme vandalizate într-un cartier din Codlea

3
1.231 vizualizari
views

8 posesori de autoturisme de pe strada Muntișor au avut neplăcuta surpriză să constate că mașinile le-au fost vandalizate în noapte de 22 spre 23 decembrie. Geamurile autoturismelor au fost sparte. Poliția a deschis un dosar de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere cu autor necunoscut, întrucât din mașinile oamenilor nu lipsește nimic, iar cercetările continuă pentru identificarea faptuitorului/făptuitorilor.

Până vor fi găsiți vinovații, proprietarii mașinilor se văd nevoiți să își înlocuiască geamurile la mașini pe propria cheltuială.

DSC_0453 (Copy) DSC_0455 (Copy) DSC_0459 (Copy) DSC_0460 (Copy) DSC_0466 (Copy) DSC_0467 (Copy) DSC_0469 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Faptul este consumat,supararea mea se indreapta impotriva politiei,care nu desfasoara actiuni de preventie.Acuma cativa ani mai umblau in patrulare cu sirenele aprinse.Dar ca la romani ,pana nu se intampla ceva nu luam nici o masura.In schimb la amenzi sunt campioni si sa nu-mi aduc aminte ca mai si Ii platim . Politia a fost,este si va fi pentru mult timp o dezamagire.Cei de la criminalistica Brasov iara sunt praf de exemplu din cazurile mari nu au rezolvat macar unul (farmacistele,casa de amanet, afaceristul de pe pod,Elodia etc).

  2. Câteva camere de supraveghere prin Codlea nu ar strica .Nu doar pentru mașini, sant bune si pentru animalele cu doua picioare. Pot fi costisitoare dar pe termen lung sânt convins ca vor fi benefice atât pentru locuitorii orașului cât si pentru oamenii legii. Un salut ptr Codleni si sărbători fericite

  3. Ar fi o investie buna montarea de camere de supraveghere prin oras. Dar pana atunci ar trebuii scosi la plimbare noaptea domnii de la politia locala care ziua sunt foarte activi in impartire de amenzi sau ce-or da ei in aceasta zona… noaptea unde sunteti? La somnik la caldurica cumva!?!

Comments are closed.