Serbare de Crăciun și la Colegiul Tehnic Simion Mehedinți

0
2.018 vizualizari
views

DSC_0002 (Copy)

Vineri, 20 decembrie, în sala festivă a Colegiului Tehnic Simion Mehedinți a avut loc serbarea Poveste de Crăciun. Cei prezenți au fost colindați în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Elevii clasei a V-a A împreună cu elevii de liceu au susţinut în faţa colegilor şi cadrelor didactice spectacolul dedicat Crăciunului.

Spectatorii prezenţi au văzut şi simţit  prin ochii elevilor de clasa a V-a A  Povestea de Crăciun . Colindele cântate  de  glasurile gingaşe ale celor mici au  umplut inimile de liniste şi bucurie.

Elevii de liceu ne-au încântat, ca în fiecare an cu un spectacol de tradiţii şi obiceiuri de Crăciun, aşa cum este datina la colegiul nostru.

După datina creştină,  Moş Crăciun  a împărţit daruri colindătorilor.

O fila din această poveste a fost scrisa de voluntarii de la Clubul IMPACT C.T.S.M., care au reuşit să sprijine elevii colegiului aflaţi în dificultate materială, cu alimente neperisabile, rechizite şi cozonaci preparaţi de elevii clasei a XI AP .

Profesorii care au fost alături de elevii şcolii au fost: Mioara Costea, Georgeta Ionel, Crina Popa, Raveca Buruiană, Cătălina Itigan şi bibliotecar Adina David.

Magia Crăciunului să vă aducă gânduri bune  şi linişte sufletească.

Sărbători fericite! Un An Nou cu bucurii! Vă urează elevii şi profesorii de la Colegiul Tehnic “Simion Mehedinţi” Codlea.

 

 

DSC_0036 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic