Scurt portret de viitor primar: Daniel Diaconu

0
4.273 vizualizari
views

A fost tot timpul ghimpele din coasta lui Adrian Veștea. Tip carismatic, inteligent și mai ales perseverent, Daniel Diaconu a știut să își croiască drum deschizând uși sau intrând pe geam atunci când ușile i s-au trântit în nas. Extrem de abil, tenace, dar cu simțul umorului bine dezvoltat, Daniel Diaconu s-a făcut plăcut în rândul râșnovenilor, câștigând simpatia acestora. Este de departe omul numărul 2 după biecunoscutul Adrian Veștea, cel care a ridicat orașul și care a ajuns Președinte al Consiliului Județean Brașov. Acesta este portretul pe scurt al candidatului la fotoliul de primar al orașului Râșnov.

Daniel Diaconu şi-a depus sâmbătă candidatura pentru Primăria Râşnov, însoţit de soţie şi copii.  El se bucură de susţinerea Alianţei Râşnovul Tău, din care fac parte PSD, ALDE, PER şi MSL, dar mai ales de sprijinul concetăţenilor săi.

Le mulţumesc celor 1880 de râşnoveni care au semnat pe listele de susţinători, dar şi celor care ar fi vrut să facă şi ei acelaşi lucru, dar nu au mai reuşit. Consider Râşnovul o mare şi frumoasă familie, pentru a cărei prosperitate muncesc. Şi aşa cum în familie comunicarea este importantă, aşa este şi cu cetăţenii. Eu  voi continua să fiu pe stradă, aşa ca în ultimii ani, pentru a discuta cu ei.  Iar apoi, aşa cum fac în propria mea familie, am grijă de ce le trebuie.”, a declarat Daniel Diaconu, la ieşirea de la Biroul Electoral.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic