Scrisoarea cititorului: Hinghierii mi-au tranchilizat câinele de rasă Chaw-Chaw

0
6.214 vizualizari
views

În cursul dimineții de 16 iunie ne-a scris o cititoare, indignată fiind că, la 7 dimineața, cățelul scăpat din curte în timp ce își scotea mașina a intrat în vizorul hinghierilor. Aceștia au tranchilizat câinele, se pare.

Ce ne scrie cititoarea noastră:

In aceasta dimineața in jurul orei 7:00 in Codlea pe strada lunga nr 106 a fost tranchilizat un câine de rasa Chaw- Chaw de către acești indivizi. Câinele a părăsit curtea deschizându-se poarta mare pentru a ieși un autoturism in timp ce el a ieșit pe strada. Incidentul s-a întâmplat in apropiere de poarta la câțiva metri. Tatăl meu când a ieșit să vadă unde este el deja era înțepat cu aceea elice și deja căzut pe trotuar, picioarele nemaiputând sa îl țină pentru a se îndrepta spre poarta. Este un câine cuminte îl cunoaște toată lumea este prietenos și dacă nu ai treaba cu el nici nu întoarce capul după tine. Problema este ca hingherii văzându-l l-au tranchilizat el a încercat sa fuga speriat prin urmare nu aveau voie ținând cont regulamentul in vigoare de a nu tranchiliza un câine de rasa, ei trebuiau sa ii citească microcipul pe care îl deține de la 6 săptămâni sa îl înapoieze stăpânului. Dar in fracțiunea de secunda când tatăl meu l-a văzut căzut pe trotuar atunci a întors capul izbindu-se de cei doi oameni care erau cu duba aceea de câini. El este rău și in momentul de fata nu se poate ridica de jos pana undeva la 6-8 ore.

Contactați telefonic, lucrătorii de la DPMPA au declarat pentru Codlea Info că patrupedul a fost tranchilizat în zona Poșta Veche, iar imobilul la care face doamna referire este aproape de stația de autobuz din centru. Într-adevăr, urmărind câinele aceștia au constatat că fugise înspre imobil, la stăpân. Medicul veterniar din centrul pentru îngrijirea animalelor recomandă ca pentru următoarele ore, până trece efectul anestezicului să nu i se administreze apă sau alimente câinelui.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic