Sărbătoarea bradului de Crăciun la Grădinița nr 5 Codlea

0
1.694 vizualizari
views

„Sărbătoarea bradului de Crăciun”, organizată la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 4, luni 10.12.2018 şi marţi 11.12.2018 la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 5 Codlea a fost prilej de bucurie pentru părinți şi copii, căci atunci este apreciată munca pentru realizarea unui brăduț, când se unesc puterile şi iau „naștere” minuni. 
Surprize dulci au fost oferite tuturor participanților de d-na Liciu Ionela reprezentând firma Draxlmaier Codlea, acesteia revenindu-i sarcina de a nominaliza la fiecare grupă de preşcolari „cel mai special brad”. 
Pentru fiecare copil bradul lui a fost special pentru că părinții şi-au petrecut timp într-un mod constructiv şi calitativ , au creat amintiri şi mai ales au înțeles cât de importantă este munca alături de copii, pentru un rezultat aşteptat. 
Timpul petrecut cu copilul înseamnă sprijin emoţional, dându-i sentimentul că este apreciat şi ascultat, cât şi practic, prin ajutorul acordat, încurajare şi susţinere. 
A-i arăta copilului că sunteţi mereu acolo, că poate să apeleze la voi pentru un sfat, dar şi pentru ajutor practic, este foarte important.

Felicitări tuturor participanților, mai ales părinților, care şi-au făcut timp pentru a „crea” amintiri ce vor rămâne în sufletul copiilor.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic