Saptamana legumelor si fructelor donate

1
2.225 vizualizari
views

Incepand cu data de 01.11.2011  si pana in data de 07.11.2011 echipa de voluntariat  din Liceul Teoretic Codlea  impeuna cu profesorii si invatatorii din liceu au organizat o campanie sociala de sprijinire a copiilor in dificultate intitulata ‘’Saptamana legumelor si fructelor donate’’  . Aceasta activitate face parte din ‘’ Strategia Nationala de Actiune Comunitara ‘’ si se afla la a III-a editie.

In desfasurarea acestei actiuni Consiliul elevilor coordonat de Noemi Tudor (presedinte al consiliului) si Talida Ginju ( vice-presedinte) au transmis detalii referitoare la aceasta campanile sociala.  Elevii impreuna cu doamna profesoara Ratan Magdalena  au facut afise pe care le-au  distribuit in tot liceul pentru a vedea copii importanta acestei  activitati. Tinerii  liceeni au inteles scopul activitatii si s-au implicat in derularea ei, iar legumele si fructele stranse au fost donate unor familii nevoiase din liceu .

Loredana Cozma

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Bravo elevilor de la Liceul Teoretic Codlea, felicitari organizatorilor acestei campanii sociale si felicitari Loredana Cozma pentru articol si poze!

    La cat mai multe asemenea actiuni!

Comments are closed.