Sala de sport cu tribună de 180 de locuri, din fonduri nerambursabile, cireașa de pe tort la Codlea

0
518 vizualizari
views

Municipiul Codlea se poate mândri cu numărul mare de investiții din fonduri nerambursabile, fiind pentru prima oară în istoria administrației codlene când bugetul de investiții este mai mare decât bugetul de funcționare. Cu un număr record de 20 proiecte în diferite faze și o cifră totală de aproximativ 140 milioane de lei, Primăria Codlea mai adaugă un proiect de 10 milioane, fonduri nerambursabile. Prin ordinul 1337/14.06.2023, al ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ministrul Cseke Attila, a fost aprobată investiția „Sală de sport cu tribună de 180 de locuri”.

„Vorbim despre o investiție care se ridică la 10 milioane de lei. Pasul următor este ca, în următoarele 2/3 luni această investiție să fie scoasă la licitație. Menționez că indicatorii tehnico-economici au fost aprobați prin același ordin, 1337/14.06.2023. Practic, la Codlea se va construi o sala cu tribună, omologată pentru orice fel de sport de sală”, a declarat pentru newsbv.ro primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu.

Sala de sport va avea vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice, zonă de parcare și spații verzi. Regimul de înălțime al clădirii va fi P+1, suprafața construită 1445 mp, iar suprafața desfășurată – 1750 mp, construcția se va ridica lângă Baza Sportivă Maial.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic