Run&Ride Challenge la prima ediție, un eveniment de succes!

2
2.596 vizualizari
views

Concursul Run&Ride Challenge s-a bucurat de prezența multor pasionați ai pedalelor de bicicletă din toată țara, evenimentul aliniind la start în ziua de 6 septembrie toate categoriile de vârstă, începând cu copiii de 4 ani. Începători sau mult mai experimentați, concurenții au avut de parcurs kilometri întregi în zona Maial Codlea, atât pe bicicletă, întâmpinănd diferite obstacole, cât și pe jos, în alergare, trecând peste bușteni, baloți de paie, prin porțiuni dificile de noroi și apă, către linia de sosire.

RunAndRideChallenge (18)

Organizarea a fost de asemenea pe măsură, în principalele puncte ale traseului putându-se observa prezența arbitrilor, care au supravegheat cu atenție buna desfășurare a concursului, cu sprijinul poliției locale și a poliției naționale, dar și a jandarmeriei. Sponsorii au hidratat din plin eforturile participanților, răsplătind condiția fizică a acestora cu premii în bani și produse.

Codlea Info felicită Casa Bicicletelor Brașov, inițiatorii acestui concurs, Primăria Codlea și Consiliul Local în calitate de co-organizatori pentru sprijinul acordat, sponsorilor care au înțeles că genul acesta de manifestări sunt atât de necesare promovării sportului și mișcării în general, dar mai ales participanților, indiferent de vărstă, pentru spiritul de competiție de care au dat dovadă.

Detalii despre eveniment, clasamentul și galeria foto completă, în curând pe site-ul oficial www.runandride.ro

Galerie foto puteți vizualiza și pe Facebook CLICK AICI

Run&Ride Challenge (VIDEO)

RunAndRideChallenge (3) RunAndRideChallenge (7) RunAndRideChallenge (31) RunAndRideChallenge (50)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Foarte bine organizat si premiile pe masura (totusi puteati sa postati o poza cu toti castigatorii,eu in poza nu sant).S-a facut o multime de poze.

    • Pozele sunt cele alese de redactie pentru articol. Multimea de poze despre care vorbiti (in jur de 2000 de poze), vor fi trimise organizatorilor pentru a fi distribuite pe site-ul oficial. Sa speram ca va veti regasi printre ele. Va rugam sa aveti rabdare si multumim pentru intelegere.

Comments are closed.