Zilele Poienii Mărului, 425 ani de atestare documentară – Anul Brâncovenesc

0
1.293 vizualizari
views

Locuitorii din Poiana Mărului s-au aflat în sărbătoare în duminica din 7 septembrie, celebrând Zilele Poienii Mărului în anul brâncovenesc, la cel de al 425-lea an de atestare documentară a comunei. Păstrând tradițiile de sute de ani, într-un piesaj pitoresc, sărbătoarea s-a bucurat de oaspeți de seamă, primiți cum se cuvine de primarul localității, Nicolaie Codreanu, dar și de preotul paroh.

S-au alăturat cu voie bună Marius Ciprian Pop și Laura Lavric, iar copiii și tinerii au jucat într-un frumos spectacol de folclor. O reprezentație frumoasă a oferit publicului Ansamblul Folcloric din Șinca Nouă, câștigător a numeroase premii naționale și internaționale. O mare atenție a fost acordată fiilor satului, oameni dedicați comunității din care fac parte, acestora fiindu-le conferite  de către consiliul local al comunei și Primăria Poiana Mărului, diplome de cetățeni de onoare,  – în semn de apreciere pentru contribuția adusă în creșterea prestigiului comunei Poiana Mărului.

O zi de duminică aproape perfectă, cu soare și oameni primitori, o comunitate frumoasă, plăcută lui Dumnezeu.

Zilele Poienii Mărului 2014 (VIDEO)

DSC_0005 (Copy) DSC_0012 (Copy) DSC_0028 (Copy) DSC_0036 (Copy)Vezi galeriea foto completă  pe pagina oficială de facebook CLICK AICI

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic