Românii rămân cu mâinile curate cât timp țiganii le fac treaba murdară

0
4.528 vizualizari
views

Cam așa stau lucrurile în municipiul Codlea dacă vrei să scapi de gunoi, deșeuri, moloz și alte lucruri de prin gospodărie. După ce în urmă cu ceva timp administrația s-a implicat în vederea curățării zonei de pășune de la Pietricica și a impus reguli stricte pentru pajiștea din imediata apropiere a cartierului Mălin, țiganii noștri, săritori nevoie mare și puși pe a face un ban cinstit, cară din curțile românilor deșeurile de orice fel pe platforma fostei uzine Colorom. Altfel spus, și-au mutat locul de depozitare.

Sesizați, atât factorii de răspundere din primărie cât și serviciul poliției locale din municipiul Codlea și-au pus mâinile în cap. Nu mai știu cum să o scoată la capăt. Nu de puține ori cărăușii au fost prinși, amendați, dar pe cine să tragi la răspundere? Cine să plătească amenda? Țiganul care are pe el ce este și în căruță? Să-i iei calul? Dacă intri mai tare în el îți va spune că moare de foame sau că o face pentru a avea ce pune pe masă la copilași.

Colac peste pupăză se mai trezește câte un ”bun samaritean” să facă poze la molozul deversat pe câmp și să le trimită la Garda de Mediu. Inspectorii se îndreaptă către Primărie fluturând amenda din mers, deloc neglijabilă, pe care administrația o va plăti tot din banul contribuabilului. Logică simplă pentru orice om cu scaun la cap, care își dă seama că tot cetățeanul de rând, plătitor de taxe și impozite, este cel păgubit.

În cursul zilei de 31 mai, ora amiezii, au trecut nu mai puțin de 3 căruțe ducând moloz.

Ce este de făcut? Idei? Soluții?

tigani-in-carute (1) tigani-in-carute (2)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic