Rock și motociclete în municipiul Codlea

0
3.644 vizualizari
views

Sâmbătă, 22 iulie, a avut loc prima ediție a evenimentului ”Bikes and Rock Assault”, o idee născută din dorința de a promova și acest gen de muzică. Și, deși relativ timid, proiectul a prins viață încă de anul trecut la inițiativa Lucky 13 Transylvania R.C. și Black Bird Caffe & Pub, iar în 2017 s-a bucurat de susținerea municipalității, respectiv a Casei de Cultură Codlea. Astfel, pe scena din promenadă au evoluat mai multe trupe de muzică rock, iar publicul a putut asculta muzică bună. Conform organizatorilor, au fost peste 300 persoane legat de fenomenul moto:  București, Ploiești, Pitești, Sibiu, Alba, Bacău, Râșnov, Tg. Mureș, etc, însă au fost și motocicliști din străinătate: Bosnia, Serbia, Canada, Anglia. În total, cu publicul prezent, aproximativ 600 persoane. Au concertat pe scena instalată în Centrul Istoric: trupe locale: Lucky 13, Milo, Co@13 si Bad Medicine, dar și trupe mari: Costi Sandu&Tribut Band, Vespera, Motoract si CASH (trupele astea au in componenta lor doi actuali membri Iris.

Atracția zilei a constituit-o parada moto, la care au participat 117 motociclete. Această primă ediție ”Bike and Rock Assault” s-a bucurat de un real succes. Felicitări inițiatorilor și organizatorilor deopotrivă!

Nu în ultimul rând, trebuie menționat modul civilizat în care au decurs lucrurile.  ”..curatenia ramasa in urma (rockerii si bikerii aia tatuati, fiorosi si „satanisti” au lasat in urma o curatenie si disciplina cum n-o sa vezi la niciun festival campenesc sau de mici bere si manele, a declarat un reprezentant al Lucky 13 Transylvania.

bike_rock_assault (1) bike_rock_assault (2) bike_rock_assault (3) bike_rock_assault (4)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic