Codlenii vor avea creșă de stat: Proiect de aproape 7 milioane lei

0
2.029 vizualizari
views

Cel de al doilea mare proiect al administrației codlene, după reabilitarea centrului istoric, casă de cultură, bibliotecă și înființare muzeu, este realizarea unei creșe de stat, un proiect ambițios, pentru care s-au aprobat fondurile necesare. Anunțul a fost făcut de viceprimarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu, pe pagina sa de facebook:

Astăzi, 19.07.2017, prin vocea doamnei Sevil Shhaideh, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice Locale și Fondurilor Europene au fost anunțate proiectele care vor primi finanțare prin implementarea etapei a doua a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).
Proiectul „Înființare creșă de stat în municipiul Codlea”, depus de U.A.T. Codlea, va fi finanțat, prin programul PNDL 2, cu suma de 6.749.769,25 RON.

Primit cu entuziasm de mămici și cu scepticism de cârcotași, proiectul cu o sumă deloc neglijabilă naște întrebări precum: ”când va fi gata”, ”unde va fi creșa”, etc.

Întrebat ce detalii ne poate oferi la acest moment legat de proiect, primarul Cătălin Muntean a declarat că ridicarea construcției se va face între Liceul Teoretic Ioan Pascu și Parcul cu Soare, practic acolo va fi creșa de stat, iar în privința temenului de execuție se vor putea pronunța după licitație.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic