RMN Diagnostica împlinește 3 ani – Ne pasă de sănătatea ta!

0
1.909 vizualizari
views

Aparatură modernă, personal calificat și prețuri accesibile oricui sunt cele 3 atuuri care ne-au propulsat pe piața brașoveană. De trei ani pe piața medicală din Brașov și de 10 ani pe cea din România, RMN Diagnostica mulțumește pentru încrederea acordată Centrului Medical, brașovenilor, medicilor colaboratori și echipei pentru efortul depus în tot acest timp.

Ne dorim să creștem încredera pacienților noștri în serviciile pe care le acordăm, accesul la un diagnostic și tratament rapid, corect și accesibil. În cei trei ani de la deschiderea centrului din Brașov, am oferit investigații de imagistică medicală IRM de orice tip și fiecare succes a devenit un motiv serios să-l depășim. Acum, la 3 ani de la inaugurarea centrului din Brașov, oferim și consultații de specialitate, ortopedie, neurologie și nu ne vom opri aici, ne dorim să oferim tuturor pacienților acces la investigații moderne facil, fără timp de așteptare. Datorită încrederii și sprijinului dumneavoastră suntem siguri că vom reuși tot ce ne-am propus.

La cei 3 ani aniversari,  în perioada 11 iunie -1 iulie  oferim tuturor pacientilor interesați un pret promoțial de 333 lei  investigația nativă și 533 lei investigațiile cu substanță de contrast.

Avem o singură viață, să avem grijă de ea!

Strada Prundului nr. 7-9 în incinta Spitalului de Neuropsihiatrie

Telefon: 0372955522
www.rmn-diagnostica.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic