Reorganizarea Spitalului Municipal Codlea in sedinta CL

1
845 vizualizari
views

Astazi, la sedinta de Consiliu Local, printre subiectele de pe ordinea de zi s-a discutat si problema reorganizarii Spitalului Municipal, urmand ca finantarea proiectelor sa fie suportata de la bugetul local. Cele patru etaje ale cladirii vor ramane destinate spitalului.

Jumatate din parter si demisolul urmeaza sa fie repartizate cabinetelor care vor fi mutate din centrul istoric al orasului (stomatologie, oftalmologie, medicina de familie).  Se fac demersuri legale pentru a se dezvolta si alte activitati medicale in sprijinul cetatenilor orasului Codlea.

Intrucat in fata Primariei au fost prezente mai mult de 30 de persoane, accesul acestora la sedinta de consiliu a fost limitat la un numar de 10 (conform unei Hotarari de Consiliu Local privind participarea cetatenilor la sedintele publice), parte din cei prezenti fiind din partea presei cat si cei direct implicati in rezolvarea situatiei spitalului – Dr. Claudia Coste si asistenta medicala Mihaela Rosca.

Reorganizarea Spitalului Codlea – Sedinta CL

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Brasov: Reorganizarea Spitalului Municipal Codlea in sedinta CL : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias Csíkszereda

    […] Citeste toata stirea din codlea-info.ro Citeste si: Spitalul de la Codlea ar putea ramane fara aparatura Brasov: Spitalul din Codlea se redeschide Brasov: Spitalul din Victoria, la un pas de redeschidere Sibiu: Democrat-liberalii nu se lasa: inca 900.000 de euro pentru stadionul municipal Mures: Taxe locale mai mari pentru medici de familie […]

Comments are closed.