Relaxare, soare și aer curat la Ștrandul Codlea – Diversitate de activități recreative

0
1.764 vizualizari
views

Încă de la primele ore ale dimineții Strandul Codlea s-a animat, vremea frumoasă din luna august îndemnându-i pe români să iasă din case. Aceștia au ales apa răcoroasă a ștrandului și plaja primitoare, însă diversitatea activităților recreative  i-a mobilizat pe mulți dintre cei prezenți.

Băieții au organizat un mini-campionat de tenis pe echipe și am aflat că genul acesta de campionat are loc frecvent la Ștrandul Codlea. De altă parte, mai mulți tineri, băieți și fete, s-au încins la o partidă de volei, iar câțiva copii au participat la consilierea personalizată de nutriție genetică susținută de specialistul în nutriție Nona Trif.

Au sfârâit gratarele cu mititei și chiar dacă timpul de masă a crescut considerabil până s-au rumenit bucatele, oamenii au așteptat răbdatori pentru o porție de cartofi prăjiți pe care au stins-o cu bere rece.

A fost o zi aproape perfectă pentru cei care au ales să își petreacă ziua de duminică la Ștrandul din Codlea.

DSC_0046 (Copy) DSC_0067 (Copy) DSC_0112 (Copy) DSC_0142 (Copy) DSC_0143 (Copy) DSC_0144 (Copy) DSC_0147 (Copy) DSC_0016 (Copy) DSC_0165 (Copy) DSC_0184 (Copy) DSC_0036 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic