Rămâi cu bine, Marian Godină! Pumnul nu este un argument!

0
12.317 vizualizari
views

Astăzi este o zi tristă pentru un OM. Mâine, dezamăgirea îi va cuprinde probabil și pe alți oameni. Am ales să scriu acest editorial pentru noi, cei de acasă, pentru simplul fapt că tu, Marian Godină, cel pe care îl știam, cel care s-a răzvrătit împotriva unui sistem care a încercat să îi bage pumnul în gură, ai uitat cum este să trăiești cu frustrarea monturilor înfipte între dinți, iar după câțiva ani în care ai câștigat simpatia multor oameni ai ajuns să ai același comportament, la fel ca cei pe care i-ai urât dintotdeauna.

Adevărul și libertatea de exprimare nu se negociază!

I-am scris pe pagină la un articol publicat de acesta, exact așa cum am considerat că văd eu lucrurile și am și argumentat intervenția mea. Nu o făceam foarte des, însă, ca niciodată, a fost vădit deranjat că mi-am permis să-I atrag atenția că postarea lui este o mizerie și că, de la un timp, induce un soi de manipulare publicului său.

Atât mi-a trebuit! Brusc a văzut negru în fața ochilor și singurul lucru pe care l-a memorat printre sinapse a fost descrierea de la profilul meu ”Corespondent Antena3”.  

Și a făcut și el exact ce fac toți cei care nu au argumente: să pună etichete. Mai mult de atât, scrie într-un comentariu că, citez: comentariul ăsta venind din partea unui jurnalist Antena3 mă face să râd (….) tu îmi confunzi pagina cu studioul vostru. Ce faceți voi acolo se numește mizerie. – am încheiat citatul.

Trebuie să fii extrem de nervos să nu mai poți face diferența. Era ca și cum eu aș fi spus că dacă el ca polițist gândește și se comportă ca un individ limitat, tot IPJ-ul brașovean este limitat, nu? Pentru că sunt și ei polițiști și au același loc de muncă? Cum să comiți o asemenea eroare, Marian Godină? Dar nu erai tu polițiștul care s-a răzvrătit?  Ai uitat.. Eu am fost, sunt și rămân un simplu cititor brașovean, iar munca mea de corespondent Antena3 în Brașov este o meserie pe care o iubesc ca orice reporter dedicat locului de muncă. Cum să scuipi pe meseria unui om?

Și uite-așa, Marian Godină, ai devenit o dezamăgire atunci când ai decis că cel mai bun argument este cel de a-mi bloca accesul la comentariile de pe pagina ta. Știi, pumnul în gură. Stai liniștit, un utilizator cenzurat în plus sau în minus între cei 500 de mii (dintre care multora nu le poți citi decât invectivele) probabil că nu contează. Sunt doar un număr. Dar OMUL, cel pe care nu-l mai apreciezi dacă nu este de acord cu tine, este cel care ți-a cumpărat cartea pentru că, odată, cândva, ai scos capul la suprafață. Râmâi cu bine, Marian Godină!

P.S. Mai jos ți-am afișat discuția pentru conformitate. Poza de sus o poți pune în ramă!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic