Proiectul programului de investiții din bugetul local pe 2015

3
1.623 vizualizari
views

Administrația codleană a publicat proiectul de buget pentru anul 2015. Învățământ, sănătate, cultură, infrastructură, dezvoltare, etc.  Din obiectivele de investiții în continuare (aflate în derulare) reținem amenajarea Centrului de Asistență Socială, Execuție Bazin de Înot – Maialul Codlea, Vestiare teren sport și lucrări edilitare pe străzile Măgurii, Șoimului și Vulturului.

Pentru obiective de investiții noi reținem refacerea iluminatului public pe străzile Măgurii, Șoimului și Vulturului și modernizarea sistemului rutier pe străzile Cărării, Coastei, Pietrei și Cetății. Cetățenii pot consulta în detaliu în galeria foto datele privitoare la bugetul pe 2015.

Proiectul de buget poate fi consultat și în format PDF și direct pe site-ul Primăriei Codlea, secțiunea  – Informații financiare – . –VEZI AICI-

proiect-buget-2015_9

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Bazine de inot si vestiare sportive avem noi nevoie in satul numit Codlea in timp ce in sensul giratoriu de la Hiroshima iti rupi masina in doua.Pana sa i8nvesteasca domnul primar in bazine de inot si sali sportive mai bine ar face locuinte pentru tineri asa cum s-au facut in Ghimbav…..ar putea lua modelul d-lui Toma

    • Nu aveți dreptate domnule Constantin! Codlea are nevoie de bazin de înot și alte facilități sportive indiferent de starea șoselelor din Codlea. Copii din Codlea au nevoie de asemenea facilități și nu numai ei. Nu au legătură una cu cealaltă.Șoseaua este de șosea și sala de sport este altă mâncare de pește.Dacă peste doi ani situația șoselelor nu va fi remediată nu aveți decât să mergeți la vot și să votați un alt candidat pentru primărie. Acolo unde stau eu nici măcar asfalt nu este și dumneavoastră vă plângeți de câteva gropi. Aveți răbdare cum avem și noi și sper că lucrurile se vor rezolva într-un timp rezonabil. Dar de viitoarele facilitățile sportive vă rog să nu vă luați.

  2. De acord cu dl. Aurel, am alergat azi 12 km pe langa drum in directia localitatii Vulcan, chiar nu ai unde sa practici un sport si nu ma mir deloc ca tinerii din ziua de azi au alte ocupatii care lasa de dorit.

Comments are closed.