Program cu publicul pe… vizor!

4
6.782 vizualizari
views

„Mie la primarie imi place ca e scris cu verde si se vede noaptea cand vii de la Brasov ” – a fost raspunsul unui copil de 6 ani, intrebat fiind ce ii place cel mai mult la primarie, iar observatia acestuia a fost cat se poate de pertinenta. Cand vrei sa afli adevarul despre un lucru, intrebi un copil. Am luat copilul de mana si am dat ocol cladirii Primariei Municipiului Codlea. „Unde mergem”, m-a intrebat copilul nedumerit? I-am spus ca vreau sa vedem programul de lucru cu publicul. Nu a prea inteles de ce trebuie sa mergem prin spatele cladirii, insa a priceput imediat ca nu ne va deschide nimeni usa metalica  odata ajunsi in dreptul acesteia, deoarece „nu exista vizor sa ne poata vedea oamenii care lucreaza ca suntem la usa”. Am ras cu lacrimi cand am auzit logica debordanta a copilului silabisita in cuvinte. „Uof, si nici macar sonerie nu are usa asta! E clar ca am venit degeaba pana aici, taticule!”

Am zambit… Mi-am amintit de Caminul Nr 5 de nefamilisti, intrarea principala, in urma cu multi ani. Avea o usa asemanatoare, poate si cu vizor, dar sigur cu marginile curatate de var. Si nici hartie lipita nu avea pe ea, doar o placuta pe care era incrustat „Va rugam inchideti usa”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

 1. Abia astept sa schimbe acea usa, locul pe unde intru sa imi platesc impozitele. Sau sa spuna macar si punem cate 1 leu si le cumparam o usa demna de intrarea in Uniunea Europeana.:)

 2. Ce-mi place mie din poza de mai sus este altceva. ORARUL! 8 -13 sau 8 -12…deci nu care cumva sa „ne muncim” prea tare, doar a pune o stampila si a semna un act…eventual a incasa niste bani, sunt niste indatoriri ENORM de obositoare. Dar altceva vroiam sa subliniez eu si anume:
  Daca mergeti frumusel pe pagina oficiala a primariei Codlea, veti constata altceva si va voi explica. Orarul, pe departe sa fie asemanator cu cel real:
  Luni 8 – 16
  Marţi 8 – 17,30
  Miercuri 8 – 16
  Joi 8 – 17,30
  Vineri 8 – 13
  Si nu o data am fost la primarie si nu doar o data am constatat evident fara uimire ca programul nu se respecta indiferent dupa care te decizi sa te iei…cel de pe site (cica oficial) sau cel de pe usa de lemn cu vizor.

 3. pai noi am fost pe data de 30 decembrie la primarie pe la ora 3 jumate 4 si nu era nimeni la primarie,apsolut nimeni,cel de la politia comunitara ce era la poarta ne-a spus ca la ora 1 jumate au rupt poarta si au plecat acasa,pentru asta se platesc salari cu programul intreg!!!!!!!!!

Comments are closed.